09:00-12:00 | Building 5620, Room 139, Paludan Müllers Vej 48, 8200 Aarhus N
PhD Course, Conference Presentations: Preparation and Delivery (day 3 out of 4)
Careful preparation and clear communication are key to delivering a successful conference presentation in an international context.
10:00-17:00 | Moesgaard Manor south of Aarhus
Dig Data 2017: Computer Applications & Quantitative Methods in Archaeology (CAA)
CAA is an international organisation bringing together archaeologists, mathematicians and computer scientists. Its aims are to encourage communication between these disciplines, to provide a survey of present work in the field and to stimulate discussion and future progress.
10:00-17:00 | Moesgaard Manor south of Aarhus
tir 23 maj
12:00-13:00 | Inspiratoriet, bygning 2113-250C, Niels Juels Gade 84, 8200 Aarhus N
Tilblivelsesprocesser i læreruddannelse: Hvordan lærerstuderende i Kenya bliver til personer og professionelle i sociale fællesskaber og skolekulturer
Lunch talk på DPU, Aarhus.
tir 23 maj
12:30-16:00 | Richard Mortensenstuen, bygning 1422, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C
Future // Arts – symposium for alle VIP’er, TAP’er og studerende på Arts
Arts-faglighederne vil i de kommende år få stadig større betydning. Der er brug for viden om samfundsmæssige udfordringer i en verden præget af globalisering, af møder mellem teknologi og mennesker, og af møder mellem kulturer. Det handler om at løse problemer – og om mere end det. Tiden er allerede præget af betydelige identitets- og værdidiskussioner, og meningsudvekslinger om menneskets hastigt skiftende vilkår. Arts kan bidrage med viden om æstetiske oplevelser, menneskelige relationer og undervisning – som blandt andet kan bidrage til, hvad man kunne kalde ’det gode liv’. Nu inviterer Akademisk Råd på Arts til to arrangementer, der skal debattere Arts-faglighedernes betydninger og potentialer - nu og i fremtiden. Først et internt symposium for ansatte og studerende på fakultetet. Dernæst en eftermiddag, hvor politikere, aftagere, journalister og andre interesserede inviteres til at debattere med.
11:00-12:00 | 4206-117 (aud. 1), Campus Moesgaard
Brown Bag Seminar: (Staff only) Particulate Matters: Dust, Disease, and the Embodiment of Catastrophe in Central California
Speaker: Michael Vine (Cambridge, AURA/Centre for Environmental Humanities visiting Ph.D. student) Organized by Heather Swanson
ons 24 maj
13:00-16:00 | Aarhus Universitet, Institut for Matematik, Ny Munkegade, auditorium D1, bygning 1531, lokale 113, Aarhus
Ph.d.-forsvar: Kamma Overgaard Hansen
Kamma Overgaard Hansen forsvarer sin afhandling "Vi har ikke noget at sige, men vi gør det så koncentreret som muligt". De Unge Vilde i dansk kunst.
Ph.d.-forsvar: Kamma Overgaard Hansen
13:15-15:00 | AU Campus Nobel, Bldg. 1451, Room 331, Jens Chr. Skous Vej 3
Accidental Publication, Unfinished Texts, and the Traditional Goals of New Testament Textual Criticism
Lecture/ talk by Matthew Larsen, Yale University, arranged by The Research Group New Testament Studies