Du er her: AU » Om AU » Arts » Aktuelt » Nyheder

02.09.2014 | Forskning

Lærerrollen i gymnasiet skal revurderes

Forholdet mellem lærere og elever i gymnasiet har hidtil været genstand for meget lille opmærksomhed. Det råder en ny ph.d.-afhandling fra Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier på Aarhus Universitet nu bod på.

25.08.2014 | Arts

Antropolog får tildelt norsk tidsskriftpris

Antropolog Mikkel Rytter har fået tildelt NAT-prisen 2013. Prisen er tildelt af Norsk Antropologisk forening på baggrund af en tidsskriftartikel om bønner og burgere.

06.08.2014 | Arts

Anders-Christian Jacobsen er udnævnt til professor MSO

Anders-Christian Jacobsen er udnævnt til professor MSO (med særlige opgaver) i teologi på Aarhus Universitet.

04.07.2014 | Historie og arkæologi

Harvard sommerskole i Aarhus

For syvende år i træk kommer Harvardstuderende på sommerskole på Aarhus Universitet

13.06.2014 | Priser

Antropolog får international filmpris

Christian Suhr har modtaget filmprisen “The Special Student Film Award” på Göttingen International Ethnographic Film Festival.

13.06.2014 | Navne

Jes Fabricius Møller udnævnt til Professor MSO

Jes Fabricius Møller er udnævnt til professor MSO (med særlige opgaver) på Grundtvig Centeret.

04.06.2014 | Konference

Hvordan kan teknologi støtte op om det gode børneliv?

Aarhus Universitet har i samarbejde med LEGO Fonden og Intel værtskabet for den største internationale forskningskonference om børn og teknologi. Arrangementet foregår i Aarhus den 17.-20. juni.

27.05.2014 | Arts

Nyt digitaliseringsnetværk understøtter forskning og undervisning på Arts

Hvad indebærer digitalisering inden for det humanvidenskabelige felt? Hvilke udfordringer fører det med sig? Og hvordan kan digitaliseringen være med til at sætte ny viden i spil? Det vil et nyt netværk af Arts-forskere - Digital Arts Initiative – finde svar på. Netværket har netop fremlagt en strategi, der understøtter Arts’ målsætning om øget…

21.05.2014 | Pædagogik, læring og filosofi

Arts med i nyt kæmpeprojekt om mad og smag

Forskere, kokke, undervisere og studerende vil åbne danskernes øjne for smagens betydning for livskvalitet og sundhedsfremme. Et nyskabende fireårigt forsknings- og formidlingsprojekt om smagen får massiv støtte fra Nordea-fonden.

14.05.2014 | Forskning

PIT digitaliserede event på Aarhus Hovedbibliotek

Forskningscentret PIT fra Aarhus Universitet lagde et digitalt lag henover Aarhus Mini Maker Faire på Aarhus Hovedbibliotek. Projektgruppen håber, at forsøget kan være et springbræt til at koble det digitale og fysiske univers bedre sammen.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 02.09.2014

Aarhus Universitet