Du er her: AU » Om AU » Arts » Aktuelt » Nyheder

Nyheder fra Arts

04.07.2014 | Historie og arkæologi

Harvard sommerskole i Aarhus

For syvende år i træk kommer Harvardstuderende på sommerskole på Aarhus Universitet

13.06.2014 | Priser

Antropolog får international filmpris

Christian Suhr har modtaget filmprisen “The Special Student Film Award” på Göttingen International Ethnographic Film Festival.

13.06.2014 | Navne

Jes Fabricius Møller udnævnt til Professor MSO

Jes Fabricius Møller er udnævnt til professor MSO (med særlige opgaver) på Grundtvig Centeret.

04.06.2014 | Konference

Hvordan kan teknologi støtte op om det gode børneliv?

Aarhus Universitet har i samarbejde med LEGO Fonden og Intel værtskabet for den største internationale forskningskonference om børn og teknologi. Arrangementet foregår i Aarhus den 17.-20. juni.

27.05.2014 | Arts

Nyt digitaliseringsnetværk understøtter forskning og undervisning på Arts

Hvad indebærer digitalisering inden for det humanvidenskabelige felt? Hvilke udfordringer fører det med sig? Og hvordan kan digitaliseringen være med til at sætte ny viden i spil? Det vil et nyt netværk af Arts-forskere - Digital Arts Initiative – finde svar på. Netværket har netop fremlagt en strat

21.05.2014 | Pædagogik, læring og filosofi

Arts med i nyt kæmpeprojekt om mad og smag

Forskere, kokke, undervisere og studerende vil åbne danskernes øjne for smagens betydning for livskvalitet og sundhedsfremme. Et nyskabende fireårigt forsknings- og formidlingsprojekt om smagen får massiv støtte fra Nordea-fonden.

14.05.2014 | Forskning

PIT digitaliserede event på Aarhus Hovedbibliotek

Forskningscentret PIT fra Aarhus Universitet lagde et digitalt lag henover Aarhus Mini Maker Faire på Aarhus Hovedbibliotek. Projektgruppen håber, at forsøget kan være et springbræt til at koble det digitale og fysiske univers bedre sammen.

27.04.2014 | Ceremoni / åbning

Nyt europæisk initiativ i Danmark skal styrke fremmedsprogsundervisningen

Fredag den 9. maj markeres indledningen af en ny etape for det danske kontaktpunkt for European Center for Modern Language(ECML). Aarhus Universitet er vært og afholder det første arrangement for det danske netværk, der har et fælles mål om at styrke fremmedsprogundervisningen i europæiske sprog.

25.04.2014 | Pædagogik, læring og filosofi

Vejledning af udsatte unge: Australien og Danmark kan lære af hinanden

En dansk og en australsk forsker deler fælles interesse og bekymring for de unge, der ikke passer ind i det traditionelle uddannelsessystem. Begge har som mission at gøre ungdomsuddannelsessystemet i deres hjemlande mere fleksibelt og sikre de unge solid og struktureret uddannelsesvejledning.

16.04.2014 | Ceremoni / åbning

Udstilling: ETRUSKERNE – REJSEN TIL DØDSRIGET

Antikmuseet har genåbnet nederste etage med en ny udstilling på Aarhus Universitet Åbningstiderne er søndag - torsdag 12.00 - 16.00. Der er gratis adgang.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 04.07.2014

Aarhus Universitet