Du er her: AU » Om AU » Arts » Aktuelt » Nyheder

01.07.2016 | Navne

Per Stounbjerg er ansat som institutleder på Arts, Aarhus Universitet

Pr. 1. juli 2016 er lektor, dr. phil. Per Stounbjerg ansat som institutleder ved Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet.

27.06.2016 | Bevillinger, Forskning, CC

Stor bevilling til forskningsprojekt om arv i litteraturen

Jakob Ladegaard, lektor i litteraturhistorie, modtager 5,9 mio fra Det Frie Forskningsråd til forskning i temaet arv i vestlig litteratur og kultur fra 1600 til i dag.

21.06.2016 | Arts

Der er altid elementer af forskning i mine kunstværker

Winnie Soon, ph.d.-studerende ved Informationsvidenskab, Aarhus Universitet, har bidraget til en udstilling om Hong Kongs mediekunst med sit værk ”Jsut code”, der består af Twitter-beskeder, der skal afkodes med en smartphone.

Lars Qvortrup

09.06.2016 | Forskning

Professor Lars Qvortrup bliver leder af Nationalt Center for Skoleforskning

DPU, Aarhus Universitet slår 1. august 2016 døren op for Nationalt Center for Skoleforskning. Professor Lars Qvortrup tiltræder samtidig stillingen som leder af centeret, der skal stå for at samle dansk uddannelsesforskning om store forskningsprojekter, der styrker kvaliteten af indsatsen i dagtilbud og skole.

06.06.2016 | Navne

Karen-Margrethe Simonsen (Associate Professor, Comparative Literature) has been elected President of CHLEL

The Coordinating Committee for the Comparative History of Literatures in European Languages Series (CHLEL) was launched by the ICLA in 1967.

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

31.05.2016 | Arts

Kandidatlinje for journalistbachelorer indstilles – cand.public. fortsætter

Aarhus Universitet har sammen med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole besluttet at lukke midlertidigt for optaget på den linje af kandidatuddannelsen i journalistik (cand.public.), som optager professionsbachelorer i journalistik. Uddannelsens anden linje, som optager studerende med bacheloruddannelse fra universitetet, fortsætter uændret.

04.05.2016 | Arts, Debat, Forelæsning / foredrag

Mød Arts-forskere til Internet Week Denmark

Den digitale verden bliver udforsket og udfordret på fagfestivalen Internet Week Denmark fra mandag d. 9. maj til fredag d. 13. maj 2016. Fire forskere fra Arts fortæller her om de projekter, de bidrager til i løbet af ugen.

29.04.2016 | Forskning

Nils Bubandt udnævnt til professor

Nils Bubandt er udnævnt til professor i antropologi på Aarhus Universitet.

26.04.2016 | Forskning

LEG SOM FORSKNINGSFELT

Kreativitet, engagement og livslang læring er tre nøgleord for PLAYTrack, et nyt forskningsprojekt ved Interacting Minds Centret på Aarhus Universitet. Projektet er finansieret af LEGO Fonden, der har lagt 12 millioner i samarbejdet. De næste fem år vil Interacting Minds Centret arbejde tæt sammen med LEGO Fonden i udviklingen af helt nye metoder…

21.04.2016 | Navne

Niels Lehmann udnævnt til prodekan for uddannelse på Arts

Niels Lehmann, der har været konstitueret prodekan, er efter en ansættelsesproces blevet udnævnt til prodekan for uddannelse på Faculty of Arts.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 01.07.2016