20.05.2019 | Afd. for Digital Design og Informationsvidenskab

WRO 2019 Awards

Artist-Researcher Winnie Soon receives WRO 2019 Biennale Award Winnie is now exhibiting two artworks at Four Domes Pavilion in WRO Media Art Biennale, one of the leading forums for new media art in Poland and Central Europe. Her work “Unerasable Images” receives the WRO 2019 Award.

13.05.2019 | Bevillinger

Millioner til nye forskningsprojekter på Arts

Danmarks Frie Forskningsfond uddeler 753 millioner kroner til excellent ny forskning. Lisbet Tarp, Joost Roger Robbe og Jakob Steensig er blandt bevillingsmodtagerne.

13.05.2019 | Voksenuddannelse

DPU-forskere hjælper østeuropæiske erhvervsuddannelser med at skabe bæredygtig forandringskultur

Hvordan kan man skabe en forandringskultur i en uddannelsesinstitution, så udvikling og evaluering bliver en del af den daglige praksis? Det er fokus i et nyt følgeforskningsprojekt på DPU, Aarhus Universitet, der vender blikket mod erhvervsuddannelser i fire østeuropæiske lande.

13.05.2019 | Uddannelse

Online ressource sætter fokus på karriereperspektiver i universitetsundervisning

Gennem et nyt tema sætter online ressourcen AU Educate fokus på fremtids- og karriereperspektiver i universitetsundervisning. Det handler ikke kun om at bygge bro mellem universitet og arbejdsliv, men også om de studerendes evne til at sætte ord på deres egne faglige kompetencer.