13.10.2017 | Afd. for Digital Design og Informationsvidenskab

Madbod skal være samlingssted i Ry

I konkurrence med 35 andre teams blev vinderne af case competition’en ”Stay Relevant” fundet onsdag den 11. oktober. Vinderteamet, med bl.a. studerende fra Digitalt design, havde udviklet et forslag til, hvordan en madbod kan blive et kulturelt omdrejningspunkt i Ry.

Hendes Majestæt Dronningen er protektor for Moesgaard Museum og indviede den nye permanente udstilling om middelalderen.
Lars Meldgaard Sass Jensen med den særlige 'tartsche'. Skjoldet bærer adelsslægten Skarves mærke med en femtakket stjerne.

13.10.2017 | Forskning

Hvad er en ’tartsche’?

Det er en af de helt særlige genstande, som medarbejdere på IKS har været med til at skaffe hjem til den nye middelalderudstilling på Moesgaard Museum. Udstillingen 'Fri os fra det onde' blev åbnet af Dronningen d. 9. oktober 2017.

13.10.2017 | Grundskole

Danskfagets læremidler lever ikke op til fagets formål

Læremidlerne i dansk i grundskolen vægter det faglige indhold skævt og understøtter ikke fagets dannelsesmæssige formål. Det viser en ny undersøgelse fra DPU, Aarhus Universitet, der er den første af sin art i Danmark.

From the left: Associate professor Christian Dalsgaard, associate professor Tina Bering Keiding and Deputy Director of CHEF Søren Bengtsen.

05.10.2017 | CHEF

CHEF initiates collaboration with the Hamburg Center for University Teaching and Learning

On 18-19 September 2017, the Centre for Higher Education Futures (CHEF) visited the Hamburg Center for University Teaching and Learning (Hamburger Zentrum für Universitäres Lehren und Lernen, or HUL), which is part of the University of Hamburg. HUL is a research and development centre that carries out research into the development of higher…