12.09.2019 | Arts

Ny ph.d. ved Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier

Morten Winther Bülow er ny ph.d.-studerende på CUDiM og vil arbejde med et projekt, der har til formål at undersøge mulighederne for at få lærere til at lære læremidler at lære.

Drawing: Jonathan Westin; Design: Florent Alias

12.09.2019 | Uddannelse

MOOC on ancient cities kicks off today

Today, the MOOC “Discovering Greek & Roman Cities” starts. It is a Massive Open Online Course on ancient urbanism and urbanity for everyone interested.

11.09.2019 | Konference

Konference: Faglig udvikling i en digital og netværkspræget hverdag

Livslang læring er en velkendt frase, som anvendes i erhvervslivet og ligger i de politiske krav til fremtidens arbejdsmarked. Ny konference ser nærmere på en ny faglighed, der opstår i professionelle netværk og som udspringer af fleksible udviklingsaktiviteter, online efteruddannelse og i MOOCs.

06.09.2019 | Teologi

Simon Nøddebo Balle – New PhD at the Department of Theology

Simon Nøddebo Balle will research potential challenges to anthropology and ethics in lights of the ‘robot revolution’, breaking ground for a robo-theology.