Nyheder

29.08.2013 | Navne

Phelan bliver æresdoktor på Aarhus Universitet

Den 13. september udnævner Aarhus Universitet professor James Phelan til æresdoktor og styrker dermed samarbejdet med en af verdens mest indflydelsesrige litteratur- og fortælleforskere.

29.08.2013 | Navne

Phelan bliver æresdoktor på Aarhus Universitet

13. september udnævner Aarhus Universitet professor James Phelan til æresdoktor og styrker dermed samarbejdet med en af verdens mest indflydelsesrige litteratur- og fortælleforskere.

28.08.2013 | Arts

Kostelige Kvinder - ny bog af professor Lars-Henrik Schmidt

I sin nye bog Kostelige kvinder har filosoffen Lars-Henrik Schmidt, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, valgt at spejle sig selv i forhold til, som han skriver: ”min farmor, min mor, min datter, mine søstre, mine koner, veninder, elskerinder, svigere og professionelle”. Instituttet inviterer til bogreception d. 5.…

16.08.2013 | Arts

Innovation og entreprenørskab som en integreret del af undervisningen

Flere og flere studerende på hovedområdet Arts ved Aarhus Universitet undervises i dag ud fra en entreprenøriel pædagogik. Her trænes de i at udvikle fagligt velfunderede løsninger på konkrete problemstillinger. Formålet er at skabe innovative humanistiske entreprenører, der kan bruge deres akademiske kompetencer til at skabe værdi for samfundet.

Viser resultater 1 til 4 ud af 11

1 2 3 Næste