Nyheder

Institutleder Bjarke Paarup skålede med medarbejdere og samarbejdspartnere på de nye muligheder, renoveringen af Moesgård fremover giver de studerende. (Foto: Mads Dalegaard)
Reptionen foregik i den renoverede kantine, og efter taler, skål og buffet fik de fremmødte mulighed for at få en rundtur i de eksklusive lokaler. Her er det rektor Brian Bech Nielsen, der bliver vist rundt. (Foto: Mads Dalegaard)

30.09.2013 | Reception

Moesgård skåler på nye studiefaciliteter

Fredag d. 27. september kunne medarbejdere, studerende og samarbejdspartnere skåle på, at Moesgård Museums tidligere udstillingslokaler nu er blevet renoveret til glæde og gavn for de arkæologi- og antropologistuderende på Aarhus Universitet. De studerende fejrede indvielsen med en fest samme aften.

26.09.2013 | Grundskole

Skolens historie gør os klogere på nutidens skole

Hvordan har skolen set ud og ændret sig gennem tiden? Hvorfor er den så svær at forandre? Et indblik i skolens historie kan kvalificere nutidens skoledebat. Det mener skolehistorikere fra Aarhus Universitet, som er klar med et forskningsprojekt, der skildrer skolen gennem 500 år.

25.09.2013 | Udgivelse

Bogudgivelse

Lektor i Litteraturhistorie, Mads Rosendahl Thomsen, udgiver bogen: "The New Human in Literature: Posthuman Visions of Changes in Body, Mind and Society after 1900"

25.09.2013 | Udgivelse

Bogudgivelse. Lektor i Litteraturhistorie Mads Rosendahl Thomsen

"The New Human in Literature: Posthuman Visions of Changes in Body, Mind and Society after 1900"

Viser resultater 1 til 4 ud af 38

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste