Nyheder

30.04.2014 | Studerende

Nyt kursustilbud: Urban Computing

I efteråret starter der for første gang et 30 ECTS kandidatkursus, som studerende kan tage i stedet for profilfagssemesteret. Kurset behandler krydsfeltet mellem by, mennesker og teknologi.

27.04.2014 | Ceremoni / åbning

Nyt europæisk initiativ i Danmark skal styrke fremmedsprogsundervisningen

Fredag den 9. maj markeres indledningen af en ny etape for det danske kontaktpunkt for European Center for Modern Language(ECML). Aarhus Universitet er vært og afholder det første arrangement for det danske netværk, der har et fælles mål om at styrke fremmedsprogundervisningen i europæiske sprog.

25.04.2014 | Pædagogik, læring og filosofi

Vejledning af udsatte unge: Australien og Danmark kan lære af hinanden

En dansk og en australsk forsker deler fælles interesse og bekymring for de unge, der ikke passer ind i det traditionelle uddannelsessystem. Begge har som mission at gøre ungdomsuddannelsessystemet i deres hjemlande mere fleksibelt og sikre de unge solid og struktureret uddannelsesvejledning.

22.04.2014 | 63:Clearinghouse evidensbasen

Socioøkonomisk status og børns trivsel – en metaanalyse

Der er blevet forsket meget i børnenes og de unges udvikling og sammenhængen med forældrenes socioøkonomiske baggrund. Ny forskning bekræfter denne sammenhæng, men peger også på en række andre faktorer, der gør sig gældende

Viser resultater 1 til 4 ud af 23

1 2 3 4 5 6 Næste