Nyheder

24.06.2014 | Navne

Søren Michael Sindbæk udnævnt til professor MSO

Søren Michael Sindbæk er udnævnt til professor MSO (med særlige opgaver) i middelalder- og renæssancearkæologi på Aarhus Universitet.

24.06.2014 | Sociale Medier

Vis mig din #festival

Sommerens festivaler står for døren, og ét gælder for dem alle: Selvom deltagerne er til stede på festivalpladsen, er de samtidig også tilstede i cyberspace. De sociale medier har for alvor indtaget festivalpladserne. Et hold forskere fra AU har indgået et samarbejde med NorthSide for at blive klogere på, hvilken rolle de sociale medier spiller…

23.06.2014 | CAS

Religionsvidenskab i radioen

Professor Armin Geertz og Lektor Marie Vejrup fra religionsvidenskab er med i radioprogrammet Religionsrapport på p1, hvor de snakkede om forbøn for syge. Hør programmet via linket.

108 gymnasielærere har i undersøgelsen vurderet, hvorvidt it bidrager til at øge elevernes faglige niveau i gymnasiet målt på en række parametre som fx karakterniveau og deltagelse i undervisningsaktiviteter.

19.06.2014 | Arts

It løfter det faglige niveau hos gymnasieelever

En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet undersøger gymnasielæreres oplevelser af it-værktøjer i undervisningen. De vurderer bl.a., at teknologien løfter niveauet for de fagligt svage elever samt for elever, der ikke siger ret meget i klassen.

Viser resultater 1 til 4 ud af 21

1 2 3 4 5 6 Næste