Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nye stærke profiler i Advisory Board skal medvirke til at styrke Arts

Kommunikationsdirektør i Mærsk, Mette Refshauge, og partner i ReD Associates Christian Madsbjerg har sagt ja til at være med til at udvikle Faculty of Arts fremover og træder nu ind i fakultetets Advisory Board.

10.08.2018 | Arts Kommunikation

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

Mette Refshauge er kommunikationsdirektør hos A.P. Møller - Mærsk A/S Transport. Hun har tidligere været kommunikationsdirektør hos Danfoss, SAS og TDC. Hun er uddannet fra Aarhus Universitet i filosofi og medievidenskab og har en tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Christian Madsbjerg er forfatter, ledelseskonsulent og partner i ReD Associates, der bistår danske og internationale virksomheder med at skabe vækst ved hjælp af værktøjer funderet i humaniora og socialvidenskab. Han har studeret filosofi og statskundskab på Københavns Universitet og the University of London, og er tilknyttet ReDs afdeling i New York.

”Jeg er rigtig glad for, at Mette Refshauge og Christian Madsbjerg har sagt til ja til at være med i Faculty of Arts’ Advisory Board. For os er det vigtigt med en god kontakt til erhvervslivet og gerne som i dette tilfælde med repræsentanter, som har en dyb forståelse af forskning og uddannelse. Samtidig har de et solidt internationalt udsyn,” siger dekan på Arts, Aarhus Universitet, Johnny Laursen.

Om Faculty of Arts´ Advisory Board
Advisory Board´et rådgiver dekanen og fakultetsledelsen på en række områder, såsom fakultetets strategier og handlingsplaner i forhold til forskning, uddannelse, talentudvikling og videnudveksling samt strategiske samarbejder i ind- og udland.

Medlemmerne af fakultetets Advisory Board er repræsentanter for centrale aftagere af fakultetets kandidater og akademiske forsknings-, uddannelses- og videnudvekslingsinstitutioner.

Arts