Du er her: AU » Om AU » Arts » Forskning

Forskning

Arts danner fundament for en række fagområder inden for humanistiske, teologiske og pædagogiske studier. Vores mål er at producere en lang række forskningsresultater inden for den brede vifte af fagligheder, som kan gøre det muligt at interagere med samfundet og udfærdige kritisk og konstruktiv respons og løsninger til presserende kulturelle, sociale og økonomiske udfordringer. Med vores forskning ønsker vi at udvikle og fremme refleksion, kreativitet og innovation, som vil muligøre forbedringer af livskvaliteten for mennesker.

Forskningen udføres i et frit, internationalt og tværfagligt forskningsmiljø. Vi bestræber os på at udføre forskning af højeste kvalitet i samarbejde med relevante forskere fra hele verden.

Arts er hjemsted for to udviklingsorienterede centre, CEI og TDM, der har fokus på henholdsvis entrepreneurskab og innovation og på undervisningsudvikling og digitale medier. Begge centre skaber forskningsbaseret viden på disse områder til gavn for Aarhus Universitets studerende, medarbejdere og eksterne interessenter.

Institutter og centre

Læs mere om forskningen ved de tre institutter og de to centre ved Arts.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 13.02.2013

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk