Aarhus Universitets segl

Nye online workshops om vejledning og aktiverende undervisning

Hvordan skaber jeg et trygt og konstruktivt online rum for vejledning? Og hvordan engagerer og aktiverer jeg mine studerende, når undervisningen foregår online? CUDiM udbyder to online workshops til undervisere på Arts om henholdsvis online vejledning og aktiverende undervisning online i lyset af den fysiske lukning af universitetet.

Mange undervisere på Arts er i fuld gang med undervisningsaktiviteter online og arbejder med værktøjer og formater, der er meningsfulde i den nuværende situation på Aarhus Universitet. CUDiM tilbyder to nye online workshops efter påsken og tre uger frem: én om den forestående online vejledning, som mange undervisere skal i gang med og én om at skabe mere aktiverende undervisning online. 

Workshop: Online vejledning

Denne workshop understøtter faglige vejlederes arbejde især med procesvejledning, produktvejledning, og kommunikationen i vejledning, når den foregår online. 

Workshoppen afholdes onsdage mellem 10:00 og 11:00 og giver bl.a. en introduktion til

planlægning af et online vejledningsforløb, facilitering af online vejledning og rollefordeling i de online rum.

Tilmeld dig her (Der er plads til 15 deltagere per gang)

Workshop: Aktiverende undervisning online

Denne workshop introducerer til en række konkrete værktøjer og aktiviteter, du som underviser kan inddrage i din undervisning online - både i de synkrone videomøder og som asynkrone rammesatte studieaktiviteter. 

Workshoppen afholdes fredage mellem 11:00 og 12:00 og giver en introduktion til forskellige måder at tænke online undervisning synkront og asynkront, bud på konkrete aktiviteter og eksempler på forløb.

Tilmeld dig her (der er plads til 15 deltagere pr. gang)