Arkæologi

Victoria Lyder Tissot – ny videnskabelig assistent

Victoria Lyder Tissot afsluttede i sommeren 2021 sin kandidat i arkæologi med speciale i historisk tid på Aarhus Universitet, og skal fra 1. november fungere som videnskabelig assistent på forskningsprojektet 'Anthropogenic Heathlands' (ANTHEA).

"Jeg afsluttede i sommeren 2021 min kandidat i arkæologi med speciale i historisk tid på Aarhus Universitet. Jeg har hidtil arbejdet som student og projektansat ved Nationalmuseets afdeling for Middelalder, Renæssance og Numismatik, hvor jeg har beskæftiget mig særligt med arkæologiske undersøgelser i kirker. Jeg ser nu frem til at vende hjem til Aarhus, hvor jeg fra 1. november og fire måneder frem skal fungere som videnskabelig assistent på forskningsprojektet ‘Anthropogenic Heathlands’ (ANTHEA). Her skal jeg være med til at indsamle data om jernalderbopladser i Danmark i forbindelse med opbygningen af en større database over forhistoriske bopladser i Nordeuropa"