14.11.2019 | Kursus

Open for applications: Approaching pottery studies: current perspectives and future directions (PhD Course, Graduate School, Arts at Aarhus University)

The course will offer research-led teaching on methods and techniques for the study of pottery and will focus on two main objectives: To investigate the importance of pottery study for archaeological research, and to explore and discuss traditional and innovative approaches to ceramic analysis.

07.11.2019 | Historie og Klassiske Studier

Bureaucracy - A documentary by Richard Cole

Funded by Aarhus University Research Foundation Richard Cole and Alexis Hatto has produced a documentary on bureaucracy

06.11.2019 | Antropologi

Janne Flora - Ny lektor ved Afdeling for Antropologi

Janne Flora tiltrådte sin stilling d. 1. november 2019 og skal arbejde med FKK Projektet ”Muskox Pathways".

06.11.2019 | Grundskole

Højtuddannede forældre er særligt aktive i forbindelse med skolevalg

Forældre med lange videregående uddannelser er mere aktive, når de skal vælge skole til deres barn sammenlignet med andre forældre. Denne forskel i skolevalgsstrategier er dog ikke et udtryk for, at højtuddannede forældre ønsker noget andet af deres barns skole end andre forældre, og det fører kun i begrænset omfang til, at de vælger anderledes…