09:00-20:00 | Campus Aarhus
Ph.d. course: Researching Transnational Television: Research challenges and matters of translation
14:00-15:00 | Online
Lynkursus i mundtlig eksamen
CUDiM tilbyder workshop til undervisere på Arts i forbindelse med online eksamen. Tilmeld dig lynkurset (det afholdes på en time) og få gennemgang af de væsentlige elementer i forbindelse med afholdelse af online eksamen i Zoom.
15:00-16:00 | Online
After Neoliberalism: Speculative Higher Education for the Anthropocene
CHEF Talk by Ryan Gildersleeve, Professor, Morgridge College of Education, University of Denver, United States. The event is, as usual, free and open to all, but due to our technological set-up, you’ll need to register by sending an email to Søren at: ssbe@tdm.au.dk The deadline for registration is Monday May 25th and there is only room for 50 participants. After the deadline, you’ll receive a Zoom-link for the CHEF event.
15:00-16:00 | Online
After Neoliberalism: Speculative Higher Education for the Anthropocene
CHEF roundtable discussion headed by Professor Ryan E. Gildersleeve, University of Denver, United States and Associate Professor Jonas A. Lysgaard, Aarhus University, Denmark.
ons 03 jun
09:30-16:00 | Festsalen (A220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV.
0-6 årige børns institutions- og hverdagsliv
KONFERENCEN ER UDSAT PGA. CORONA-SITUATIONEN. Danmarks største konference om småbørnsforskning. Mød en række af Danmarks førende forskere til en engageret dialog om aktuel forskning på småbørnsområdet ved den 8. årlige småbørnskonference på DPU.
13:00-15:00 |
Anthropology Departmental Seminar with Anand Pandian, Johns Hopkins University.
15:00-16:30 | Zoom meeting - See the link in the text below
A Wolf in Stockholm: Articulating Animal Agency in the Nineteenth Century - Zoom meeting
Speaker: Karin Dirke, Associate Professor, Department of Culture and Aesthetics, Stockholm University
15:00-17:00 | More information about location will follow later
Seminar on animal history
Video meeting - See below link
tor 04 jun
14:00-15:00 | Online
Lynkursus i mundtlig eksamen
man 08 jun
09:00-16:00 | Nobelsalen, Aarhus Universitet, 1485-123
AFLYST - Seminar om Folkekirkens liturgi - AFLYST - NY DATO TBA
I anledning af den nuværende debat om Folkekirkens liturgi er Grundtvig Centeret og Afdeling for Teologi vært ved et kirkehistorisk seminar om liturgi.

1 2 3 4 5 Næste