Aarhus Universitets segl

Uddannelser på Arts

Arts er fakultetet for de humanistiske, pædagogiske og teologiske uddannelser.

Fakultetet Arts på Aarhus Universitet udbyder i alt 94 bachelor- og kandidatuddannelser, som dækker alt fra sprog og kultur over IT og kommunikation til religions- og uddannelsesvidenskab – og er hjemsted for landets bredeste udbud af humanistiske, pædagogiske og teologiske uddannelser.

De studerende på Arts lever deres daglige studieliv på fakultetets tre institutter i Aarhus og i København (Campus Emdrup), hvor der er fokus på en stadig udvikling af et godt studiemiljø.

I vores uddannelser stræber vi efter den rette balance mellem en solid kernefaglighed og tværfaglige kompetencer, og opfordrer de studerende til at samarbejde med det omkringliggende samfund i regionen, landet eller verden.

Arts går på tværs af traditionelle faggrænser for at sætte viden og kompetencer i spil – og giver de studerende mange muligheder på Aarhus Universitet og i samfundet.

Karrieremuligheder

En tredjedel af Arts’ kandidater får job i undervisningssektoren, mens resten finder beskæftigelse inden for en bred vifte af sektorer, herunder forskning, kultur, turisme og kommunikation.

Læs mere i Arts´ karrierekatalog

Samarbejde med studerende

Vil din virksomhed eller organisation indgå i et samarbejde med en studerende fra Arts, for eksempel i form af et specialesamarbejde eller praktik?

Læs om mulighederne for at samarbejde med studerende fra Arts

Arts facts


  • 9.047 studerende (2022)
  • 35 bacheloruddannelser
  • 59 kandidatuddannelser