Aarhus Universitets segl

Alumnenetværk

Som alumne fra Arts har du flere forskellige muligheder for at være med i et alumnenetværk. Det afhænger af den uddannelse, du har taget. Nogle har et fagspecifikt alumnenetværk, mens andre ikke har det. Uanset kan du bliver medlem af det centrale alumnenetværk for hele AU, og herved har du de samme muligheder som alle andre alumner.

Det er vigtigt, du melder dig ind både i det centrale netværk for hele AU og i din egen alumneforening, kun sådan har vi mulighed for at kontakte dig med nyheder og tilbud.


AU's samlede alumnenetværk

Aarhus Universitets Alumnenetværk er for alle alumner fra Aarhus Universitet (AU), inkl. alumner fra uddannelsesinstitutioner, som er fusioneret med AU. Du er alumne, når du er dimitteret fra Aarhus Universitet, dvs. har en bachelor-, kandidat-, ph.d.-, master- eller diplomuddannelse.

Alumnenetværket er også for nuværende studerende, tidligere og nuværende medarbejdere samt tidligere udvekslingsstuderende.

Fagspecifikke alumneforeninger

Frivillige kræfter i form af ARTS-alumner, driver en række fagspecifikke alumneforeninger, fordelt på de enkelte institutter: DPU, IKK og IKS
Institutterne forsøger at understøtte alumnearbejdet - bl.a. økonomisk og ved at stille lokaler til rådighed - og ønsker at indgå i en konstruktiv og gensidig dialog med foreningerne.

Herunder kan du finde det institut, du har læst på, og se om der er en alumneforening eller et alumnenetværk for din uddannelse.
Skulle sidstnævnte ikke være tilfældet, kan du ligeledes læse om hvordan man starter og driver en ny alumneforening, samt hvilke krav der stilles til AU's fagspecifikke alumneforeninger.

Er du i tvivl om, hvilket institut du har læst på?

Her kan du se hvilke uddannelser, der er på de tre institutter: DPUIKK og IKS