Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

21.04.2020 | Arts

Arts-underviser: Sådan strukturerer jeg undervisning i min nye hverdag

I en periode, hvor arbejdet for langt de fleste undervisere er rykket hjem, opstår en række nye udfordringer: Hvordan tilrettelægger man fx sin undervisning sideløbende med familieliv og husholdning? Anette Vandsø, der underviser på Æstetik og kultur, kommer her med sit bud.

Anne Vonebjerg, 27, arbejder til dagligt i Mind-Move sammen med små 20 kolleger. Her har hun fokus på integration og pædagogik. Anne er uddannet i Religionsvidenskab på Aarhus Universitet.

17.04.2020 | Studerende

»Som humanister skal vi tænke ud i hjørnerne af boksen«

Anne Vonebjerg arbejder til dagligt i Mind-Move, hvor der er fuld fokus på integration og pædagogik. Med sin uddannelse i Religionsvidenskab hjælper Anne blandt andet til kulturel såvel som menneskelig forståelse. Læs mere om hverdagen i en SMV og bliv klogere på hvordan Anne bidrager som humanist.

16.04.2020 | Historie og Klassiske Studier

Evert van Emde Boas - New Associate Professor at the Department of History and Classical Studies

Evert van Emde Boas has accepted a position as Associate Professor from April 2020.

16.04.2020 | Arts

Guide: Sådan bruger du studenterproduktioner i din undervisning

Engagér og aktivér dine studerende i undervisningen ved at lade dem producere konkret materiale. Vi har samlet fire forslag til, hvordan du kan bruge studenterproduktioner i form af tekst, lyd og video som aktiviteter før og efter undervisningen.

Viser resultater 29 til 32 ud af 2792

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste