Aarhus Universitets segl

Ny IKK-fellow på AIAS: Vil fremme nye forståelser af bæredygtighed

Antoinette Fage-Butler, lektor på engelsk erhvervskommunikation, er blevet tildelt et fellowship på Aarhus Institute of Advanced Studies. Hendes forskningsprojekt kredser om, hvordan vi kan forstå vores relation til kloden og fremme nye forståelser af bæredygtighed ved brug af en kommunikativ og kulturel tilgang.

Foto: Privatfoto

Antoinette Fage-Butler, lektor på engelsk erhvervskommunikation, er blevet tildelt et Associate Fellowship på AIAS, Aarhus Instiute of Advanced Studies. 

På sit fellowship som starter til september skal hun arbejde på et forskningsprojekt om nye måder at forstå bæredygtighed på. 

"Vi står midt i en bæredygtighedskrise. Mit forskningsprojekt går ud på at fremme nye forståelser af bæredygtigheden ved brug af en kommunikativ og kulturel tilgang. Jeg er interesseret i, hvordan vi ellers kan forstå vores relation til kloden. Her vil jeg undersøge to aspekter: Hvilke nye stemmer kan vi inddrage i samtalen om bæredygtigheden og derved blive klogere og kan nye former for fortælling hjælpe os til nye forståelser?" forklarer Antoinette Fage-Butler. 

 

Den kommende fellow ser frem til samarbejdet med de andre forskere på instituttet. 

"AIAS er et sted, hvor mange discipliner samles, og bæredygtighedsproblematikken kræver input fra mange discipliner. Jeg ser frem til at få nye bekendtskaber på tværs af disciplinerne, spændende samtaler og sparring, fortæller Antoinette Fage-Butler. 


Yderligere oplysninger

Antoinette Fage-Butler, lektor 
Institut for Kommunikation og Kultur, afdeling for engelsk 
Mail: fage-butler@cc.au.dk

Læs mere på Aarhus Institute of Advanced Studies' hjemmeside