Aarhus Universitets segl

Tillid og opmærksomhed skaber resultater og succes

Konferencen High Touch - Human Performance skabte nye forbindelser, da ledere, konsulenter, forskere og kunstnere delte deres erfaringer og gav inspiration til, hvordan high touch-værdier som tillid, opmærksomhed, nærvær og dømmekraft kan bruges til at skabe samarbejde og fremme præstationer inden for både kunst, kultur, sport, videnskab og erhvervsliv.

Tirsdag 26 september 2023 deltog 200 erhvervs-, sports-, kulturfolk, studerende og forskere i konferencen High Touch Human Performance for at finde ind til essensen af, hvordan menneskelig og personlig kontakt, tillid og opmærksomhed i ledelse fører til øget kvalitet, innovation og frihed i arbejdet.

Der blev bygget bro på tværs af kunst, sport, videnskab og organisationer, og konferencen gav indblik i, hvordan tillid og opmærksomhed kan skabe resultater og succes for både medarbejdere og ledere.

Julie Rokkjær Birch, direktør på Museum Jorn, Nina Mathiesen, direktør i arkitektfirmatet Cobe, Marie Højlund, lektor i audio design og Line Dalsgård, professor i antropologi talte om, hvordan opmærksomhed, kreativitet, æstetik og det at lytte kan være med til at skabe fællesskaber, og hvad det æstetiske betyder for tillid og ledelse.

Michael Svarer, professor i økonomi og Nicolai Wammen, finansminister talte om tilliden til tal og tal i økonomiske beregninger og politiske/ledelsesmæssige prioriteringer, og om hvordan man skaber samfundsmæssige forandringer med langtidseffekt.

Dagen blev afsluttet i vandrehallen med et musikalsk indslag ved Lydenskab.