28.05.2020 | Historie og Klassiske Studier

Bevillingen modtages til projektet: Illicit Antiquities in the Museum

28.05.2020 | Antropologi

Nils Bubandt modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: BLUE: More-than-Human Ethnographies of Oceans in Crisis.

28.05.2020 | Antropologi

Michael Eilenberg modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: Fencing the Feral: Biosecurity and the Invasive Other in the Danish-German Borderlands.

28.05.2020 | Teologi

Jacob Palle Bliddal Mortensen modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: Computational Analysis of Mark's Genre

28.05.2020 | Arts

De første erfaringer med online eksamen

På Arts er de første online eksamener nu afviklet via videotjenesten Zoom, og hos de studerende viser sig en generel tilfredshed. Vi deler deres erfaringer og en række opmærksomhedspunkter som fx ‘Waiting Room’ og vigtigheden af at have prøvet online platformen af på forhånd.

28.05.2020 | Globale Studier

Nils Klim Prize 2021

Call for nominations for the Nils Klim prize 2021

27.05.2020 | Filosofi og Idéhistorie

Priyanka Jha - New podtdoc at the Department of Philosophy and History of Ideas

Priyanka Jha will be Affiliated the research project “An Intellectual History of Global Inequality, 1960-2015” led by Associate Professor Christian Olaf Christiansen

Niels Chr. Hansen tog sin uddannelse i musikteori og klassisk klaver på Det Jyske Musikkonservatorium. Under sin min ph.d. var han tilknyttet Graduate School of Arts. I dag er han tilknyttet AIAS.

22.05.2020 | Forskning

Musik i en tid med corona – forskning bag fænomenet Faber

Der sættes nu formel på musikfænomener såsom ”Fællessang hver for sig” og ”Morgensang med Phillip Faber”, som har samlet danskerne under coronakrisen. Et verdensomspændende forskningsprojekt og -samarbejde, som skal kortlægge vores musikadfærd under coronakrisen er netop sat i gang på initiativ af Aarhus Universitet. De første data viser bl.a., at…

20.05.2020 | Bevillinger

Massiv støtte til forskningsprojekter på Institut for Kommunikation og Kultur

Danmarks Frie Forskningsfond har uddelt sin støtte for 2020. Næsten halvdelen af årets bevillinger inden for Kultur og Kommunikation er blevet givet til forskere ved Arts.

20.05.2020 | Bevillinger

Digitalt børneliv under Corona-krisen

Hvordan påvirker COVID-19-epidemien samfund, familier og hverdagsliv i Danmark? VELUX fonden har givet støtte til to nye forskningsprojekter ved Arts, der kaster lys over familielivet og det digitale børneliv under corona.

09:00-20:00 | Campus Aarhus
Ph.d. course: Researching Transnational Television: Research challenges and matters of translation
14:00-15:00 | Online
Lynkursus i mundtlig eksamen
CUDiM tilbyder workshop til undervisere på Arts i forbindelse med online eksamen. Tilmeld dig lynkurset (det afholdes på en time) og få gennemgang af de væsentlige elementer i forbindelse med afholdelse af online eksamen i Zoom.
15:00-16:00 | Online
After Neoliberalism: Speculative Higher Education for the Anthropocene
CHEF Talk by Ryan Gildersleeve, Professor, Morgridge College of Education, University of Denver, United States. The event is, as usual, free and open to all, but due to our technological set-up, you’ll need to register by sending an email to Søren at: ssbe@tdm.au.dk The deadline for registration is Monday May 25th and there is only room for 50 participants. After the deadline, you’ll receive a Zoom-link for the CHEF event.
15:00-16:00 | Online
After Neoliberalism: Speculative Higher Education for the Anthropocene
CHEF roundtable discussion headed by Professor Ryan E. Gildersleeve, University of Denver, United States and Associate Professor Jonas A. Lysgaard, Aarhus University, Denmark.
ons 03 jun
09:30-16:00 | Festsalen (A220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV.
0-6 årige børns institutions- og hverdagsliv
KONFERENCEN ER UDSAT PGA. CORONA-SITUATIONEN. Danmarks største konference om småbørnsforskning. Mød en række af Danmarks førende forskere til en engageret dialog om aktuel forskning på småbørnsområdet ved den 8. årlige småbørnskonference på DPU.
13:00-15:00 |
Anthropology Departmental Seminar with Anand Pandian, Johns Hopkins University.
15:00-16:30 | Zoom meeting - See the link in the text below
A Wolf in Stockholm: Articulating Animal Agency in the Nineteenth Century - Zoom meeting
Speaker: Karin Dirke, Associate Professor, Department of Culture and Aesthetics, Stockholm University
15:00-17:00 | More information about location will follow later
Seminar on animal history
Video meeting - See below link
tor 04 jun
14:00-15:00 | Online
Lynkursus i mundtlig eksamen
man 08 jun
09:00-16:00 | Nobelsalen, Aarhus Universitet, 1485-123
AFLYST - Seminar om Folkekirkens liturgi - AFLYST - NY DATO TBA
I anledning af den nuværende debat om Folkekirkens liturgi er Grundtvig Centeret og Afdeling for Teologi vært ved et kirkehistorisk seminar om liturgi.

1 2 3 4 5 Næste