Aarhus Universitets segl

AU Job- og projektbank

Rekruttér talenter via AU job- og projektbank

AU Job- og Projektbank er Aarhus Universitets officielle Job- og Porjektbank. Den er mødestedet for virksomheder og studerende på hele Aarhus Universitet.

Målrettet eksponering

Gratis opslag i 30 dage. Betaling vil give ekstra eksponering af annoncen. Praktik- og projektopslag kan ligge gratis i 365 dage uden at blive fornyet. Informationen fra dit stillingsopslag vil filtrere og matche dig med de mest ideelle profiler fra databasen.

Kommunikér med relevante kandidater

Du kan kommunikére med de relevante kandidater via notifikationer og e-mails, så de holdes opdateret om deres karrieremuligheder hos dig.

Jobkategorier

Du kan slå jobs op i kategorierne: studiejobs, praktikpladser, fuldtidsjobs, graduateprogrammer, frivilligt arbejde, specialesamarbejde, vikarstillinger og freelance.

Samarbejde med nøgleuniversiteter

Dine jobs bliver tilgængelige på 25 portaler. Jobportalen samarbejder med en række universiteter for at give dig adgang til de dygtigste studerende og nyuddannede.

Virksomhedsprofil

Du kan administrere din egen virksomhedsprofil med mulighed for at kommunikere via sociale medier, blogpost, video og billeder.

Statistik og data

Du får værdigfuld information om dine ansøgere og indblik i kampagnernes effekt.