26.01.2021 | Forskning

Nordisk forskning skal være synlig for det danske kulturliv

Louise Ejgod Hansen, der til daglig er lektor i dramaturgi og forskningsleder ved Center for Kulturevaluering, bliver ny redaktør på Nordisk Kulturpolitisk Tidsskrift

26.01.2021 | Religionsvidenskab

Ricarda Setgmann - New Marie Curie postdoc at the Department for the Study of Religion.

Ricarda Stegmann investigates contemporary Sufi spirituality of the middle classes.

26.01.2021 | Historie og Klassiske Studier

Bogudgivelse: The Death of Tidericus the Organist: Plague and Conspiracy Theory in Hanseatic Visby

Richard Coles nye bog, "The Death of Tidericus the Organist: Plague and Conspiracy Theory in Hanseatic Visby" er netop udgivet med The Viking Society for Northern Research. Læs mere om Richard Cole og hans arbejde.

22.01.2021 | Uddannelse

Studerende: Studiegruppen er afgørende i en online studiehverdag

Med udsigt til et forårssemester, der også i nogen grad vil foregå online, har vi samlet en række studerendes erfaringer med, hvad der fungerer for dem, og hvordan de har skabt en stabil hverdag med online studiearbejde. Flere studerende peger på studiegruppen som essentiel.