08.04.2021 | Grundskole

Skolegenåbning: Socialt og mentalt reparationsarbejde bør rydde skemaet

Når danske elever i 5. – 9. klasse i disse uger vender tilbage til skolen, har mange af dem mistet modet eller er blevet mistroiske over for deres kammerater. Skolerne bør derfor fokusere på trivsel og rydde skemaet i starten for at give plads til socialt og mentalt reparationsarbejde. Sådan lyder en af anbefalingerne til skolegenåbningen fra…

En ny guide udviklet af Center for den Digitale Omstilling i Byer og Samfund på Aarhus Universitet vil hjælpe landets kommuner og virksomheder med at skabe et bæredygtigt, digitalt samfund. Foto: Colourbox.

07.04.2021 | Arts

Ny guide skal hjælpe kommuner og virksomheder med at gøre det digitale samfund bæredygtigt

En ny, gratis guide udviklet af kræfter fra Aarhus Universitet giver landets myndigheder og erhvervsliv en række værktøjer til at omsætte data og digitalisering til et bæredygtigt samfund for danskerne.

07.04.2021 | Filosofi og Idéhistorie

Antje Rumberg — New Postdoc at the Department of Philosophy and the History of Ideas

Antje has joined the School on 1 January 2021 as a Marie Skłodowska-Curie fellow. She will be working on the project: Reasoning about processes: a logico-philosophical investigation.

07.04.2021 | Antropologi

Fine Brendtner - New PhD at the Department of Anthropology

Fine will be affiliated the research project: BLUE – Multispecies Ethnographies of Oceans in Crisis “ where she will be working on the sub-project: "Ocean Acidification and Marine Worlds in the Antarctic Ocean”