Jette Kofoed, lektor, DPU, Aarhus Universitet. Foto: Anne-Li Engström.

24.02.2020 | Navne

Jette Kofoed nyt medlem af det norske Granskingsutvalget

Jette Kofoed, lektor på DPU, Aarhus Universitet er blevet udnævnt som nyt medlem af det norske Granskingsutvalget, der svarer til Nævnet for Videnskabelig Uredelighed.

20.02.2020 | Globale Studier

Jonathan Nilas Puntervold - New PhD at the Department of Global Studies

Jonathan will be working on the project:" If the shoe fits: The Japanese Rejection of Western Grammatical Theory in the early 20th century".

Foto fra venstre: Paul Farver, Lukas Gavril Gnaur og Valur Zophoníasson

20.02.2020 | Erhverv

6 studerende i praktik i egen virksomhed

I efteråret 2019 valgte 6 studerende at gå i praktik i egen virksomhed hos AU Incubator (tidligere Studentervæksthus Aarhus). Det kunne lade sig gøre pga. et nyt tæt samarbejde mellem AU Incubator og Afdeling for Digital design & Informationsvidenskab

19.02.2020 | Forskning

Konflikt i en af Danmarks mest kendte moskeer

Lene Kühle, professor MSO ved Afdeling for Religionsvidenskab på Aarhus Universitet, har i forbindelse med tilblivelsen af sin seneste bog om Danmarks moskeer, fået aktindsigt i en omfattende sag, som kan betyde, at den bedst finansierede moske i Danmarkshistorien, meget vel kan ske at måtte dreje nøglen om.