20.11.2019 | Forskning

Fokus på sprogets grænser og begrænsninger

Med en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond skal ph.d. i lingvistik Anne Mette Nyvad lede et nyt forskningsprojekt, der skal granske sprogets muligheder.

20.11.2019 | Forskning

Studier i fortiden skal gøre os klogere på menneskets tilpasningsevne

Med en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond skal ph.d. i arkæologi Trine Kellberg Nielsen lede et nyt forskningsprojekt, der skal undersøge neandertalernes tilpasningsevne.

14.11.2019 | Kursus

Open for applications: Approaching pottery studies: current perspectives and future directions (PhD Course, Graduate School, Arts at Aarhus University)

The course will offer research-led teaching on methods and techniques for the study of pottery and will focus on two main objectives: To investigate the importance of pottery study for archaeological research, and to explore and discuss traditional and innovative approaches to ceramic analysis.

07.11.2019 | Historie og Klassiske Studier

Bureaucracy - A documentary by Richard Cole

Funded by Aarhus University Research Foundation Richard Cole and Alexis Hatto has produced a documentary on bureaucracy