Aarhus Universitets segl

Nye løsninger i sundshedssektoren

Konferencen High Tech - Human Health satte tirsdag den 4. december fokus på nye tiltag og ideer til at løse sundhedssektorens udfordringer. Der blev diskuteret, hvordan kultur og teknologi kan spille sammen og udvikle fremtidens sundhedsvæsen.

Lungekoret v. Camilla Dayyni sang sammen med Frans Bak tre sange til konferencen. (Foto: Lars Kruse, AU Foto)

Aarhus Universitet og Region Midtjylland var i fællesskab værter for konferencen High Tech - Human Health, der samlede mere end 200 deltagere fra forskellige brancher og sektorer. Blandt de oplægsholdere, der gav deres bud på løsninger til fremtidens sundhedssektor var Tor Nørretranders, Mette Steenberg og Frans Bak. Vi har spurgt dem, hvad deres bidrag til konferencen var. 

Tor Nørretranders
Faglitterær forfatter og samfundstænker.
Tor Nørretranders er for tiden aktuel med bogen ”Se frem” – her peger han på, at en ny oplysningstid er på vej, og han beskriver, hvordan vi kan se optimistisk på fremtiden og forandre verden gennem fantasi og kreativitet.

Mette Steenberg
Forsker ved Institut for Kultur og Samfund og uddannet læseguide.
Mette Steenberg er for tiden aktivt involveret i to projekter:
”Tid til Læsning” - visitation af personer med depression, stress eller angst til læsegrupper og ”Empowerment”: Fra deltager til Læseguide, for psykisk sårbare ungeFrans Bak
Komponist.
Sammen med tænketanken Musik & Sundhed har Frans skabt et pusterum for KOL-patienter gennem korsang, fællesskab og succesoplevelser.


Baggrund

  • Læs om alle oplægsholderne og tankerne bag konferencen