Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

21.10.2019 | Globale Studier

Legater til EU/EU-USA studier eller forskning i det akademiske år 2020/2021

Fulbright Schuman Program

Underskrivelse af White Rose aftalen med Dekan Johnny Laursen, Anne Marie Pahuus samt Julian Richards (tidligere leder af White Rose konsortiet).

21.10.2019 | Arts

Arts har indgået nye samarbejdsaftaler med universiteter i USA og England

Ph.d.-studerende får bedre muligheder for at komme på udlandsophold ved flere engelske og amerikanske universiteter, efter at Arts har indgået en række internationale samarbejdsaftaler. Prodekan og ph.d.-skoleleder Anne Marie Pahuus håber, at aftalerne samtidig bliver et signal om, at Arts i fremtiden vil se flere ph.d.-studerende med en ’joint…

Henrikke Kylén Pedersen og Thomas Solgaard Andersen vandt prisen Citizen Accelerator. Foto: Henrikke Kylén Pedersen

16.10.2019 | Erhverv

Arts-iværksættere vinder pris: ”Vi skal se hvor stort og vildt vi kan gøre det”

Henrikke Kylén Pedersen og Thomas Solgaard Andersen er skabere af virksomheden Manigrip, der startede som et studieprojekt, men som med tiden er blevet til iværksætteri drevet af faglig nysgerrighed. Det er de blevet belønnet med AAL Forums Citizen Accelerator Award for.

15.10.2019 | Studerende

Nu kan Arts-studerende komme på virksomhedsbesøg i Aarhus

For første gang i Aarhus har Arts Karriere arrangeret et virksomhedsbesøg for de studerende. Det foregik på Dokk1, hvor de studerende besøgte Sofie Gad, der fortalte om, hvordan hun med en uddannelse i Antropologi og Oplevelsesdesign er endt som Rumdesigner og Netværksskaber.

Viser resultater 13 til 16 ud af 2674

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste