Aarhus Universitets segl

Case-competition Arts

Ønsker jeres virksomhed at få gode ideer eller forslag til løsninger på konkrete opgaver og udfordringer, kan I deltage i en case competition på Faculty of Arts. Her inviterer vi de studerende på en eller flere af fakultetets mange uddannelser til at give deres bud på, hvordan opgaverne kan gribes an.

Case competition kan afholdes for udvalgte grupper af studerende, indgå som del af et undervisningsforløb eller være et åbent arrangement for alle studerende på Faculty of Arts.

Eksempler: Hvilke virksomheder samarbejder med Arts og har udbudt cases?


Eksempler: Hvilke ideer og løsninger har Arts-studerende udviklet?


2024


Stay Relevant-case-competition 2024 50 studerende fra kandidatuddannelsen i Cognitive Science arbejdede 24. april på at finde løsninger, der kan ruste Vestas mod cyberangreb.

2023


Case-competition i Ebeltoft 2023 Over 150 studerende fra Aarhus Universitet var i Ebeltoft 10. oktober 2023 i forbindelse med Case Competition. Her skulle de komme med løsninger på cases stillet af lokale virksomheder. EBIC & Toppen af Ebeltoft havde bl.a. brug for ideer til, hvordan det tidligere vandrerhjem kan revitaliseres, så stedet kan tiltrække et bredere og yngre segment.

2022


Case-competition i Ebeltoft 2022 Arts-studerende omsatte deres faglighed til brugbare løsninger for lokale virksomheder til case-competition i Ebeltoft

2021


Sådan får Museum Jorn flere til at bruge museets elcykler og cykelruter 120 Arts-studerende omsatte deres faglighed til brugbare løsninger for lokale virksomheder til case-competition i Silkeborg. En af opgaverne gik ud på at få flere til at bruge Museum Jorns elcykler og elcykelruter.

20192018