Aarhus Universitets segl

Arts CompanyDating

Arts CompanyDating - dit direkte møde med de studerende på Arts

Ved Arts CompanyDating kan din virksomhed møde studerende fra alle uddannelser på Arts. Her kan I komme i kontakt med jeres kommende praktikant, projektmedarbejder, studenter- eller fuldtidsmedarbejder. I kan præsentere jeres virksomhed og få en snak om, hvordan I bruger humanister - og måske møder I en studerende med en god idé, der kan give nye perspektiver og skabe udvikling i jeres organisation.

Arts CompanyDating

Vi afholder Arts Company Dating i Nobelkantinen i Aarhus, hvor du kan møde de studerende ansigt til ansigt. Her har de deltagende virksomheder hver sin stand. De studerende har mulighed for at gå rundt og høre mere om jeres virksomheder og jeres medbragte stillinger. 

Dato for Arts CompanyDating 2023 er torsdag d. 2. marts 2023


Mere information

For spørgsmål og mere information om Arts CompanyDating, kan du kontakte karrierekonsulent Marianne Lemming, Arts Karriere: marlem@au.dk / tlf: 41 89 31 30


DIN VIRKSOMHEDS UDBYTTE

Arts CompanyDating er en spændende og anderledes måde at få kontakt til de studerende på Arts. På dagen kan du møde din kommende medarbejder, og på lang sigt vil din virksomhed blive en del af bevidstheden hos de studerende, når de skal ud på arbejdsmarkedet.

Der er mange fordele for din virksomhed ved at deltage i Arts CompanyDating. Du får bl.a. mulighed for:

  • At promovere din virksomhed som en interessant arbejdsplads.
  • At finde den rigtige medarbejder til et studiejob.
  • At indgå i et interessant projektsamarbejde med en eller flere studerende (Læs mere om projekt- og specialesamarbejde her).
  • At finde jeres nye praktikant.
  • At netværke med de studerende.

HVILKE STUDERENDE KAN DU MØDE?

Faglighederne på Arts spænder bredt med stærke kompetencer inden for blandt andet sprog, kunst, kultur, pædagogik, samfund, kommunikation og IT. En studerende fra Arts har ud over fag-faglige kompetencer også en masse generelle humanistiske kompetencer at trække på. De er stærke i at analysere en problemstilling, tænke innovativt og udvikle samt præsentere løsninger for udvalgte målgrupper.

I forhold til praktik og specialesamarbejde anbefaler vi derfor, at I tænker bredt. Tænk gerne over, om der er udfordringer, problemstillinger eller andet I gerne vil have undersøgt.

Er du interesseret i at vide mere om de studerende på Arts og deres kompetencer, så læs mere her

SE HVILKE VIRKSOMHEDER DER DELTOG I 2020

Oplev stemningen

Oplev stemningen fra Arts CompanyDating 2020.

Her deltog 39 virksomheder og organisationer og ca. 700 studerende.