Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arts CompanyDating

Arts CompanyDating - dit direkte møde med de studerende på Arts

Ved Arts CompanyDating kan din virksomhed møde studerende fra alle uddannelser på Arts. Her kan I komme i kontakt med jeres kommende praktikant, projektmedarbejder, studenter- eller fuldtidsmedarbejder. I kan præsentere jeres virksomhed og få en snak om, hvordan I bruger humanister - og måske møder I en studerende med en god idé, der kan give nye perspektiver og skabe udvikling i jeres organisation.

I 2022 afvikles Arts CompanyDating både fysisk og online.

Arts CompanyDating - fysisk

Vi afholder Arts Company Dating i Nobelkantinen i Aarhus, hvor du kan møde de studerende ansigt til ansigt. Her har de deltagende virksomheder hver sin stand. De studerende har mulighed for at gå rundt og høre mere om jeres virksomheder og jeres medbragte stillinger. 

Datoen for Arts CompanyDating 2022 er tirsdag d. 1. marts kl. 14.00 - 17.00


Arts CompanyDating - online

Vi giver mulighed for at deltage online, hvilket kan være relevant, hvis:

 • Din virksomhed/organisation befinder sig langt fra Aarhus
 • Din virksomhed/organisation arbejder online
 • Du gerne vil i kontakt med studerende fra DPU i Emdrup, København

Datoen for Arts CompanyDating - online 2022 er torsdag d. 3. marts kl. 15.15 - 17.00


Mere information

For spørgsmål og mere information om Arts CompanyDating, kan du kontakte karrierekonsulent Line Birk Thraentoft Kristiansen, Arts Karriere: linebtk@au.dk / tlf: 2162 1595


DIN VIRKSOMHEDS UDBYTTE

Arts CompanyDating er en spændende og anderledes måde at få kontakt til de studerende på Arts. På dagen kan du møde din kommende medarbejder, og på lang sigt vil din virksomhed blive en del af bevidstheden hos de studerende, når de skal ud på arbejdsmarkedet.

Der er mange fordele for din virksomhed ved at deltage i Arts CompanyDating. Du får bl.a. mulighed for:

 • At promovere din virksomhed som en interessant arbejdsplads.
 • At finde den rigtige medarbejder til et studiejob.
 • At indgå i et interessant projektsamarbejde med en eller flere studerende (Læs mere om projekt- og specialesamarbejde her).
 • At finde jeres nye praktikant.
 • At netværke med de studerende.

HVILKE STUDERENDE KAN DU MØDE?

Faglighederne på Arts spænder bredt med stærke kompetencer inden for blandt andet sprog, kunst, kultur, pædagogik, samfund, kommunikation og IT. En studerende fra Arts har ud over fag-faglige kompetencer også en masse generelle humanistiske kompetencer at trække på. De er stærke i at analysere en problemstilling, tænke innovativt og udvikle samt præsentere løsninger for udvalgte målgrupper.

I forhold til praktik og specialesamarbejde anbefaler vi derfor, at I tænker bredt. Tænk gerne over, om der er udfordringer, problemstillinger eller andet I gerne vil have undersøgt.

Er du interesseret i at vide mere om de studerende på Arts og deres kompetencer, så læs mere her

FORVENTNINGER TIL JER

Det er gratis for din virksomhed at deltage i Arts CompanyDating både den fysisk og online. Til gengæld har vi følgende forventninger til jer:

Generelle forventninger

 • For at deltage skal I lægge minimum ét relevant jobopslag til praktik/projektorienteret forløb, specialesamarbejde, projektstilling, studie- eller fuldtidsjob op i AU's Job- og Projektbank senest mandag d. 21. februar 2022. Det er gratis i 30 dage.
 • Arts CompanyDating er både målrettet studerende, der er på jagt efter et samarbejde med en virksomhed, men også studerende, der blot er nysgerrige på deres fremtidige muligheder. I skal derfor være forberedt på også at møde studerende, der blot er nysgerrige på jer og de forskellige jobfunktioner i jeres virksomhed.
 • I skal lave en lille præsentationsvideo af jeres virksomhed/organisationpå max. 2 minutter, der viser hvem I er og med en kort præsentation af jeres medbragte stilling. Videoen skal være færdig og sendt til os mandag d. 7. februar. Har I brug for hjælp til videoen er I velkomne til at kontakte os. Videoen lægger vi på vores hjemmeside før Arts CompanyDating, på den måde kan de studerende være så godt forberedte som muligt til mødet med jer.

Forventninger til Arts CompanyDating - fysisk, tirsdag d. 1. marts

 • Vi forventer I har stillet jeres stand op til arrangementets start kl. 14.00.
 • Vi forventer I er tilstede på jeres stand indtil arrangementet slutter kl. 17.00.

Forventninger til Arts CompanyDating - online, torsdag d. 3.  marts

 • Vi forventer, at I er til stede i jeres Zoom-rum, indtil arrangementet slutter kl. 17.00.
 • Det er ikke et krav, at I står til rådighed for individuelle onlinemøder med de studerende efter arrangementet, men det kan være en fordel for jer at tilbyde de studerende dette, da det giver mulighed for uddybende samtale med interessante studerende. Et sådan zoommøde, skal I selv arrangere.

SE HVILKE VIRKSOMHEDER DER DELTOG I 2020

Oplev stemningen

Oplev stemningen fra Arts CompanyDating 2020.

Her deltog 39 virksomheder og organisationer og ca. 700 studerende.