Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

CompanyDating på Arts

CompanyDating - dit direkte møde med de studerende på Arts

Ved CompanyDating på Arts kan din virksomhed møde studerende fra alle uddannelser på Arts. Her kan I komme i kontakt med jeres kommende praktikant, projektmedarbejder, studenter- eller fuldtidsmedarbejder. I kan præsentere jeres virksomhed og få en snak om, hvordan I bruger humanister - og måske møder I en studerende med en god idé, der kan give nye perspektiver og skabe udvikling i jeres organisation.

CompanyDating på Arts 2020

Alle stande er booket, men du kan skrive din virksomhed eller organisation på venteliste ved at kontakte karrierekonsulent Mette Busk Sørensen, Arts Karriere: mebu@au.dk / tlf: 5177 8727 

Mere information

For spørgsmål og mere information om CompanyDating på Arts, kan du kontakte karrierekonsulent Mette Busk Sørensen, Arts Karriere: mebu@au.dk / tlf: 5177 8727


DIT UDBYTTE

CompanyDating er en spændende og anderledes måde at få kontakt til de studerende på Arts. På dagen vil du stå overfor din måske kommende medarbejder, og på lang sigt vil din virksomhed blive en del af bevidstheden hos de studerende, når de skal ud på arbejdsmarkedet. 

Der er en masse fordele for din virksomhed ved at deltage i CompanyDating, du får bl.a. mulighed for:

 • At promovere din virksomhed som en interessant arbejdsplads
 • At finde den rigtige medarbejder til et studiejob
 • At indgå i et interessant projektsamarbejde med en eller flere studerende 
  (Læs mere om projekt- og specialesamarbejde her)
 • At finde jeres nye praktikant 
 • At netværke med de studerende og de andre deltagende virksomheder

HVILKE STUDERENDE KAN DU MØDE?

Faglighederne på Arts spænder bredt med stærke kompetencer inden for blandt andet sprog, kunst, kultur, pædagogik, samfund, kommunikation og IT. En studerende fra Arts har ud over fag-faglige kompetencer også en masse generelle humanistiske kompetencer at trække på. De er stærke i at analysere en problemstilling, tænke innovativt og udvikle samt præsentere løsninger for udvalgte målgrupper.

I forhold til praktik og specialesamarbejde anbefaler vi derfor, at I tænker bredt. Tænk gerne over, om der er udfordringer, problemstillinger eller andet I gerne vil have undersøgt.

Er du interesseret i at vide mere om de studerende på Arts og deres kompetencer, så læs mere her

FORVENTNINGER TIL DIG

Det er gratis for din virksomhed at deltage i CompanyDating på Arts. Men for at deltage skal I medbringe minimum ét relevant jobopslag til praktik, specialesamarbejde, projektstilling, studie- eller fuldtidsjob samt lægge opslaget/opslagene op i AU's Job- og Projektbank i jeres profil, når I har tilmeldt jer arrangementet samme sted.

Herudover er vores eneste forventning blot, at du og dine kollegaer medbringer godt humør og nysgerrighed på vores studerende.

PRAKTISK INFO

Du får en stand på dagen og den inkluderer:

 • Ét cafébord med hvid dug
 • Skilt til bordet med virksomhedens logo samt navneskilte
 • Adgang til internet
 • Kaffe og kage

Herudover kan du medbringe to roll-ups og relevante brochurer og andet markedsføringsmateriale.

Jeres jobopslag

I ugerne op til arrangementet vil vi promovere din virksomheds jobopslag for de studerende via AU Job- og projektbank og via vores facebookside, så de har mulighed for at læse det, inden de møder jer ved standen.

Jobopslaget skal lægges i din virksomheds profil, efter I har tilmeldt jer arrangementet.

Bemærk: Jeres jobopslag kan ligge i AU’s Job- og Projektbank gratis i 30 dage, når de lægges op i forbindelse med CompanyDating på Arts.

SE HVILKE VIRKSOMHEDER DER DELTOG I 2019