Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arts CompanyDating

Arts CompanyDating - dit direkte møde med de studerende på Arts

Ved Arts CompanyDating kan din virksomhed møde studerende fra alle uddannelser på Arts. Her kan I komme i kontakt med jeres kommende praktikant, projektmedarbejder, studenter- eller fuldtidsmedarbejder. I kan præsentere jeres virksomhed og få en snak om, hvordan I bruger humanister - og måske møder I en studerende med en god idé, der kan give nye perspektiver og skabe udvikling i jeres organisation.

Online koncept 2021

I 2021 afvikles Arts CompanyDating online via Zoom mandag-torsdag i uge 8, hver dag kl. 15.15-17.00. Som virksomhed har I således mulighed for at vælge, hvilken af de fire dage I vil deltage:

 • Mandag d. 22. februar 2021 kl. 15.15-17.00
 • Tirsdag d. 23. februar 2021 kl. 15.15-17.00
 • Onsdag d. 24. februar 2021 kl. 15.15-17.00
 • Torsdag d. 25. februar 2021 kl. 15.15-17.00

Der vil være plads til otte virksomheder pr. dag, og tilmelding er først-til-mølle.

Arts CompanyDating afvikles efter samme model alle fire dage:

 1. Alle virksomheder og studerende mødes i et fælles Zoom-rum. Her får hver virksomhed to minutter til at præsentere sig selv.
 2. Herefter får hver virksomhed sit eget Zoom-rum, hvor de studerende kan kigge forbi og høre mere samt stille spørgsmål til virksomheden.
 3. Efter arrangementet opfordrer vi alle virksomheder til at give de studerende mulighed for individuelle onlinemøder. Det kan være bookede møder på en bestemt dag, eller ved at de studerende blot skriver en mail og aftaler nærmere. Virksomhederne er selv ansvarlige for planlægningen af denne del.

Mere information

For spørgsmål og mere information om Arts CompanyDating, kan du kontakte karrierekonsulent Mette Busk Sørensen, Arts Karriere: mebu@au.dk / tlf: 5177 8727


DIN VIRKSOMHEDS UDBYTTE

Arts CompanyDating er en spændende og anderledes måde at få kontakt til de studerende på Arts. På dagen kan du møde din kommende medarbejder, og på lang sigt vil din virksomhed blive en del af bevidstheden hos de studerende, når de skal ud på arbejdsmarkedet.

Der er mange fordele for din virksomhed ved at deltage i Arts CompanyDating. Du får bl.a. mulighed for:

 • At promovere din virksomhed som en interessant arbejdsplads.
 • At finde den rigtige medarbejder til et studiejob.
 • At indgå i et interessant projektsamarbejde med en eller flere studerende (Læs mere om projekt- og specialesamarbejde her).
 • At finde jeres nye praktikant.
 • At netværke med de studerende.

HVILKE STUDERENDE KAN DU MØDE?

Faglighederne på Arts spænder bredt med stærke kompetencer inden for blandt andet sprog, kunst, kultur, pædagogik, samfund, kommunikation og IT. En studerende fra Arts har ud over fag-faglige kompetencer også en masse generelle humanistiske kompetencer at trække på. De er stærke i at analysere en problemstilling, tænke innovativt og udvikle samt præsentere løsninger for udvalgte målgrupper.

I forhold til praktik og specialesamarbejde anbefaler vi derfor, at I tænker bredt. Tænk gerne over, om der er udfordringer, problemstillinger eller andet I gerne vil have undersøgt.

Er du interesseret i at vide mere om de studerende på Arts og deres kompetencer, så læs mere her

FORVENTNINGER TIL JER

Det er gratis for din virksomhed at deltage i Arts CompanyDating. Til gengæld har vi følgende forventninger til jer:

 • For at deltage skal I lægge minimum ét relevant jobopslag til praktik/projektorienteret forløb, specialesamarbejde, projektstilling, studie- eller fuldtidsjob op i AU's Job- og Projektbank senest mandag d. 15. februar 2021. Det er gratis i 30 dage.
 • I skal forberede et kort oplæg på to minutter. Inden oplægget skal I levere ét powerpoint-slide, som vil blive vist på skærmen, når I taler. Slidet kan ikke indeholde video eller lyd.
 • Vi forventer, at I er til stede i jeres Zoom-rum, indtil arrangementet slutter kl. 17.00. De studerende vil nok rundt i flere af virksomhedernes Zoom-rum, så det kan være, de kigger ind i jeres senere.
 • Det er ikke et krav, at I står til rådighed for individuelle onlinemøder med de studerende efter arrangementet, men det kan være en fordel for jer. Der vil sikkert være flere studerende i jeres Zoom-rum ad gangen, så det kan være svært for jer at få et indtryk af den enkelte.
 • Arts CompanyDating er både målrettet studerende, der er på jagt efter et samarbejde med en virksomhed, men også studerende, der blot er nysgerrige på deres fremtidige muligheder. I skal derfor være forberedt på også at møde studerende, der blot er nysgerrige på jer og de forskellige jobfunktioner i jeres virksomhed . 

SE HVILKE VIRKSOMHEDER DER DELTOG I 2020